Wij bouwen aan een samenleving in Heerenveen waarin iedereen ertoe doet. 

Wij zijn Caleidoscoop, de stichting die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het welzijnswerk in gemeente Heerenveen. Wij werken samen met alle inwoners van de gemeente aan een fijne samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid.

Deco
ok

Betrokken

Bij Caleidoscoop zijn we betrokken bij jou als persoon. We hebben aandacht voor je en bieden ondersteuning op maat.

ok

Menselijk

Wij begrijpen dat elk individu uniek is en daarom staat bij Caleidoscoop het menselijke aspect centraal in al onze interacties en benaderingen.

ok

Toegankelijk

Caleidoscoop is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, waarbij we streven naar een inclusieve omgeving waarin iedereen zich welkom en gehoord voelt.

Een sterke sociale basis in de gemeente Heerenveen
dat is waar wij iedere dag ons bed voor uitkomen

Een sterke sociale basis is essentieel voor het bevorderen van het welzijn van de inwoners van de gemeente Heerenveen. Het vermindert de sociale ongelijkheid en voorkomst uitsluiting. Als welzijnsorganisatie speelt Caleidoscoop een belangrijke rol in het versterken van de sociale basis van de gemeenschappen waarin we actief zijn.
Deco

Wil je meer weten over ons of heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op via info@caleidoscoopheerenveen.nl of bel 0513-62 90 90.

Maak kennis met onze organisatie

Ben je benieuwd welke mensen vorm geven aan de ambities van Caleidoscoop? Maak dan kennis met het team, lees meer over ons of bekijk de laatste jaarverslagen.

> Ons team

> Over ons

> Jaarverslagen

Wil je werken bij Caleidoscoop?

Heb je interesse om bij Caleidoscoop te komen werken? Bekijk dan direct onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

>

Actuele vacatures

Het laatste nieuws

Caleidoscoop is een welzijnsorganisatie die meebeweegt met de maatschappij

Als welzijnsorganisatie zetten we ons in op het vergroten van de betrokkenheid in de verschillende buurten en wijken. We werken dagelijks aan het op- en uitbouwen van lokale netwerken om de sociale basis te versterken. Daarmee willen we eenzaamheid voorkomen, jongeren veilig laten opgroeien, vitaal ouder worden stimuleren en inspelen op de snel veranderende maatschappelijke uitdagingen.

Kom bij ons werken Over ons