Deco

Geslaagde NLdoet actie in jongerencentrum Casa

Geslaagde NLdoet actie in jongerencentrum CasaHet Oranje Fonds organiseert ieder jaar NLdoet, een massale vrijwilligersactie door het hele land. Ook in Heerenveen werd er volop geklust, gepoetst en opgeruimd. Afgelopen vrijdag en zaterdag stond jongerencentrum Casa in het teken van klussen, de laatste werkzaamheden na de grote verbouwing van afgelopen zomer.Casa komt net uit een grote geslaagde verbouwing. Het waren de kleine klusjes die waren blijven liggen en wat stof.. heeeul veel stof! Door de toenemende drukte en een ploeg nieuwe vrijwilligers, werd het een gezellige boel.Na de koffie en gebak gingen we los. Zo’n twintig vrijwilligers staken de handen uit de mouwen. De receptie werd opgeruimd en voorzien van een likje verf. De laatste wandpanelen werden zwart geverfd en de lichtpanelen werden op de dj booth bevestigd. Er werd een kapstok bevestigd en dat hier behoefte aan was werd al snel duidelijk.. na 5 minuten hing deze vol.’Ik vind het een leuke dag, ik doe hele andere dingen dan anders’ benoem Lean, die haar maatschappelijke stage loopt bij jongerenwebsite WhatTheFean. Ook zij heeft haar steentje bij gedragen en is onder andere met de tapijtreiniger in de weer geweest. Een heerlijk fris en schoon resultaat!Patrick van Putten (vrijwilliger Casa) heeft zich niet alleen vrijdag en zaterdag ingezet, maar ook tijdens de voorbereidingen was Patrick vet goed bezig, top!

Wij bedanken bij deze het Oranje Fonds voor de financiële bijdrage, mede hierdoor konden we genieten van het samen klussen en pimpen van Casa.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FWhatTheFean%2Fvideos%2F573741902836003%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Meer nieuws