Zonnebloem ZO Friesland zoekt enthousiaste vrijwilliger voor de functie van voorzitter (m/v)  voor gemiddeld 4 uur per week.

 

 

 

Organisatie:Zonnebloem Zuid Oost Friesland, (regionaal team)
Regio:
Vaardigheden:
Onderwerpen:
Omschrijving Organisatie:

Bij de Zonnebloem draait het om mensen, al bijna 75 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. In Friesland zijn 40 afdelingen, verdeeld over 3 regio’s.


Functie:Ter versterking van het regionale team Zuid Oost Friesland zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van voorzitter (m/v) (op vrijwillige basis, gemiddeld- 4 uur per week)
Omschrijving Functie:Het (mede) voorbereiden en voorzitten van bestuurs- en regiovergaderingen. Het Zonnebloem beleid uitdragen, de vereniging vertegenwoordigen bij offici?le gelegenheden, de plaatselijke afdelingen ondersteunen, samen met overige teamleden.
Voorwaarden Vrijwilliger:Leidinggevende kwaliteiten, initiatiefnemer, doelgericht en besluitvaardig, representatief, organisatorische kwaliteiten. Het is afwisselend vrijwilligerswerk met ondersteuning middels cursussen, workshops, lezingen en themabijeenkomsten. De mogelijkheid bestaat om (een deel van) de werkzaamheden vanuit huis te doen.
Vacature ID:2159

Beschikbaarheid

In overleg

    Reageer op deze vacature