Deco

Wie heeft het Gouden Hart voor Heerenveen?

Wie heeft het Gouden Hart voor Heerenveen?


Veel bedrijven zetten zich actief in voor hun omgeving. Hart voor Heerenveen en Heerenveen ‘n Gouden Plak willen graag hun waardering uiten voor deze bijzondere inzet met een mooie prijs: Het Gouden Hart voor Heerenveen. Wie nomineert u? Deze prijs dient tevens ter inspiratie voor heel ondernemend Heerenveen. De felbegeerde prijs gaat naar een bedrijf dat op een bijzondere wijze haar maatschappelijke betrokkenheid vorm geeft en daarmee bijdraagt aan een mooiere Heerenveense samenleving.

Tot 1 september kan iedereen een bedrijf nomineren voor ‘Maatschappelijk Betrokken Onderneming 2017’. De jury kiest drie prijswinnaars. Aan de 1e prijs wordt een bijzondere trofee gekoppeld. De 2e en 3e prijs ontvangen een mooie bos bloemen. De uiteindelijke winnaar ontvangt tijdens het Hart voor Heerenveen Meet & Match evenement eind dit jaar uit handen van voorzitter Tjitte de Wolff ‘Het Gouden Hart voor Heerenveen’. In 2016 was Albert Heijn Heerenveen de gelukkige winnaar, in 2015 mocht Hoveniersbedrijf Tenge de prijs mee naar huis nemen.

De winnaar:

  • mag zichzelf een jaar lang ‘Maatschappelijk Betrokken Onderneming van het jaar’ noemen
  • ontvangt als trofee Het Gouden Hart voor Heerenveen
  • komt met een artikel op de website van Hart voor Heerenveen en mag dit artikel ook plaatsen op eigen website
  • ontvangt volop publiciteit

Maatschappelijk betrokken ondernemen is ondernemen met hoofd én hart. Een bedrijf dat zijn specifieke vakkennis, tijd, materialen of faciliteiten vrijwillig inzet voor de lokale samenleving, doet aan maatschappelijk betrokken ondernemen. In Heerenveen tonen veel bedrijven hun maatschappelijk hart, met of zonder bemiddeling van Hart voor Heerenveen. Bedrijven met een maatschappelijk hart zijn onmisbaar in een betrokken samenleving.

De jury:

  • Renske Osenga, Hart voor Heerenveen
  • Tjitte de Wolff, Heerenveen ‘n Gouden Plak / Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
  • Coby van der Laan, wethouder economische zaken gemeente Heerenveen
  • Teun Tolman, AH Heerenveen, winnaar Gouden Hart voor Heerenveen 2016

Nomineren

Iedereen kan een bedrijf voordragen. Wilt u een bedrijf nomineren? Stuur dan een email via r.osenga@caleidoscoop.net.

Uw motivatie, alsmede de inspanningen van het bedrijf op gebied van kennis, tijd, materialen en faciliteiten, worden in overweging genomen. De toekenning geschiedt door beoordeling van een jury. U ontvangt bericht of uw nominatie wordt omgezet in nominatie voor de jury. Nomineren kan tot 1 september 2017. De uitreiking vindt medio oktober plaats tijdens het Meet & Match event in het Posthuis Theater. Deelname is kosteloos.

Meer nieuws