Deco

Zomerspelweek Heerenveen 2020 gaat niet door

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac. Donec consectetur tellus ac nisi condimentum, vitae condimentum turpis venenatis

De organisatie van de Zomerspelweek heeft besloten de Zomerspelweek dit jaar niet door te laten gaan vanwege de beperkingen die zijn ingesteld door het coronavirus.

Op de achtergrond is hard gewerkt om het evenement binnen de geldende maatregelen door te kunnen laten gaan. Om die reden ging de Stichting Caleidoscoop in gesprek met de gemeente in Heerenveen. Die wilde het evenement ook graag laten doorgaan. Uit de gevoerde gesprekken bleek al snel dat het onmogelijk bleek om de Zomerspelweek te houden.

“Onze grote dank gaat uit naar onze vele sponsoren die ook zijn getroffen door de coronatijd, maar er wel voor de organisatie waren en hun bleven ondersteunen. Die steun raakt ons allemaal enorm. Dat wij op zoveel steun konden rekenen in deze moeilijke tijden, waarin al onze sponsoren hard zijn getroffen, hadden wij eerlijk gezegd niet verwacht. De Zomerspelweek is een grote familie. Dat is duidelijk voelbaar bij de vrijwilligers en bij de sponsoren”, aldus de organisatie van de Zomerspelweek.

De Zomerspelweek stond gepland voor 3 tot en met 7 augustus bij Scoutinghiem in Oranjewoud. Het thema van dit jaar was sprookjes.

Zie ook www.zomerspelweek.nl of de Facebookpagina Zomerspelweek Heerenveen.

Meer nieuws