Deco

Klimmen met jonge mantelzorgers tijdens FUNdag in Sportstad Heerenveen

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac. Donec consectetur tellus ac nisi condimentum, vitae condimentum turpis venenatis

Klimmen met jonge mantelzorgers tijdens FUNdag in Sportstad Heerenveen


Om te zorgen dat jonge mantelzorgers even met niemand rekening hoeven te houden en vooral zelf een leuke, ontspannen dag ervaren, is er de FUNdag voor jonge mantelzorgers. Georganiseerd door Caleidoscoop en Sociaal Werk de Kear voor jonge mantelzorgers uit de gemeente Heerenveen en de Fryske Marren. Vrijdag 8 november. Ga je mee?

1 op de 4 jongeren groeit op in een gezin waarin iemand chronisch ziek, gehandicapt of verslaafd is (jonge mantelzorgers). Sommige jongeren bieden instrumentele zorg (helpen bij de huishouding, lichamelijke of medische zorg). Elke jonge mantelzorger is vooral bezig met het ‘zorgen maken over’. Daarom organiseren we op vrijdag 8 november een FUNdag voor deze jongeren uit de gemeente Heerenveen en de Fryske Marren.

Elke jonge mantelzorger is vooral bezig met het ‘zorgen maken om’. Daarom organiseren we op vrijdag 8 november een FUNdag voor deze jongeren uit de gemeente Heerenveen en de Fryske Marren, we gaan klimmen! Even het hoofd leegmaken en geen rekening houden met de zorg voor iemand anders, lekker veel fun maken.

Geef je snel op vóór zondag 3 november 2019 bij een van de onderstaande dames:

Meer nieuws