Deco

Meet & Match 2019 in Heerenveen, jij komt toch ook?

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac. Donec consectetur tellus ac nisi condimentum, vitae condimentum turpis venenatis

Meet & Match 2019 in Heerenveen, jij komt toch ook?


Hart voor Heerenveen nodigt je van harte uit voor het Meet & Match-event op dinsdagmiddag 5 november 2019 van 13.45 tot 16.30 uur in het Posthuis Theater.

Direct aanmelden voor dit gratis evenement kan via dit formulier.

De Meet & Match is een jaarlijks terugkerend, dynamisch netwerk-event waar Heerenveense bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Ook scholen of serviceclubs kunnen een mooie bijdrage leveren. Maatschappelijke organisaties als Humanitas, Vluchtelingenwerk Noord Nederland, de Voedselbank, buurthuizen of de Alzheimer Vereniging kunnen de hulp van bedrijven goed gebruiken. Uitgangspunt is dat bedrijven niet hun financiële middelen hoeven aan te spreken, maar juist gebruik maken van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen. Bedrijven zetten expertise, mankracht, goederen of diensten in voor het goede doel. Geen omzet, wel voldoening. Ook non-profitorganisaties kunnen iets aanbieden. De opbrengst van de laatste Meet & Match in 2018 was 175 matches met een economische waarde van ruim € 90.000.

Als dagvoorzitters nemen strafrechtadvocaten Hans en Wim Anker de bezoekers mee in de wereld van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Heuse matchmakers van Randstad en de Rabobank zullen bedrijven en lokale goede doelen met elkaar in contact brengen om zoveel mogelijk matches te realiseren. Goede matches, inspirerende matches, kleine en grote matches. Notaris Savenije en notaris De Boer bekrachtigen alle matches en berekenen per match de economische waarde. Aan het eind van het event maken zij bekend wat de waarde is van alle gesloten samenwerkingen. Hart voor Heerenveen is erg dankbaar dat hoofdsponsor Kuiper Verzekeringen dit event mede mogelijk maakt.

Meer nieuws