Deco

Ruim 150 kinderen hand in hand op het schoolplein

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac. Donec consectetur tellus ac nisi condimentum, vitae condimentum turpis venenatis

In het kader van De Week van de Opvoeding, met dit jaar als thema ‘Hand in Hand’, kwamen donderdagochtend kinderen van OBS De Feart en Kinderwoud bij elkaar op het schoolplein in Jubbega. Geïnitieerd door het preventieteam van Jubbega en uitgevoerd door OBS De Feart, Kinderwoud en MFC De Kompenije, hebben de kinderen van de basisschool en de buitenschoolse opvang de hele week activiteiten gedaan die gelinkt waren aan samenwerken. Eén van die activiteiten was het versieren van grote schilderdoeken met hun eigen handafdrukken.

Donderdagochtend kwamen de kinderen per groep naar de hal van MFC De Kompenije om de versierde doeken een plekje te geven om vervolgens naar het schoolplein te gaan. Toen ze allemaal op het schoolplein waren aangekomen mochten ze hand in hand in een grote cirkel gaan staan, waar een luchtfoto van is gemaakt met een drone.

De kunstwerken van de kinderen zijn te bewonderen in MFC De Kompenije.

Meer nieuws