Deco

Huiskamerkinderen op survivaltraining

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac. Donec consectetur tellus ac nisi condimentum, vitae condimentum turpis venenatis

Huiskamerkinderen op survivaltraining


Afgelopen zaterdag hebben de kinderen van het huiskamerproject een survivaltraining gehad bij Udiros Outdoor in Nieuwehorne. Zeven kinderen stonden te popelen om in de survivaltoestellen te klimmen en te klauteren. Maar eerst moesten de spieren opgewarmd worden, dit werd gedaan door middel van een paar actieve spellen.

Met de inmiddels opgewarmde spieren en rode wangetjes mochten ze daarna een parcours volgen. Ze vonden het prachtig om van band naar band te stappen, omhoog te klimmen via een net om vervolgens via de andere kant naar beneden te klimmen, van touw naar touw te slingeren en door de (droge) sloot heen te banjeren.

Na afloop hebben drie kinderen aangegeven dit vaker te willen doen, zij kunnen 4 keer gratis mee doen om te kijken of ze een abonnement willen afsluiten. Al met al weer een zeer geslaagde activiteit!

Meer nieuws