Deco

Fundag Jonge Mantelzorgers

Suspendisse accumsan neque non pulvinar auctor. Donec eleifend sagittis lacus, vel mattis sapien molestie ac. Donec consectetur tellus ac nisi condimentum, vitae condimentum turpis venenatis

Fundag Jonge Mantelzorgers


Zaterdag 7 april werd er voor de vijfde keer op rij, door Caleidoscoop en Miks Joure een fundag georganiseerd voor alle jonge mantelzorgers uit de gemeente Heerenveen en de Fryske Marren.

Bij Hotel de Oorsprong in Sint Nicolaasga werden alle ouders en jonge mantelzorgers hartelijk ontvangen met koffie, thee en limonade.  Na het afscheid van de ouders, gingen alle jongeren op pad onder begeleiding van de stagiaires.

In de bos werd verschillende bosspelen gespeeld waaronder Acherytec , aansluitend werd er gevoetbald. Na al deze activiteiten was het tijd om de Ofyr aan te steken en samen te genieten van een heerlijk barbecue. Aansluitend gingen de jongeren in groepen aan de slag met het spel Crazy 88. De 88 gekke opdrachten werden met veel enthousiasme en inventiviteit uitgevoerd. Al snel was 21.30 uur en tijd voor de ouders om hun kinderen weer op te halen.

We kunnen  terug zien op een ontspannen en leuke middag en avond onder stralende weersomstandigheden.

 

 

Meer nieuws