Deco

Opnieuw geslaagde FUNdag voor jonge mantelzorgers in Heerenveen

Opnieuw geslaagde FUNdag voor jonge mantelzorgers in Heerenveen


Caleidoscoop en Miks Welzijn organiseerden deze FUNdag voor jonge mantelzorgers: kinderen en jongeren die opgroeien in een gezin met een chronisch zieke vader of moeder. Ook als je een broer of zus hebt met een handicap of er iemand in je gezin is met psychische problemen of een verslaving dan ben je een mantelzorger.

Deze FUNdag was speciaal voor jongeren van 10 tot en met 23 jaar. ’s Middags gingen alle jongeren aan de slag met de workshop De vloer op! onder de ontspannen leiding van deskundige Josephine leerde iedereen elkaar wat beter kennen.

Tijdens de opdrachten, spelvormen en het improvisatietheater bleek dat er veel verborgen talenten aanwezig waren. Samen werken aan de toneelopdrachten zorgde voor veel hilariteit en plezier.

De middag werd afgesloten met een heerlijke maaltijd voor de jongere mantelzorger en hun familie, verzorgd door de vrijwilligers van Wijkcentrum de As. Zonder hun inzet en enthousiasme was deze middag en avond niet mogelijk geweest! Een bedankje aan iedereen die heeft meegewerkt om deze FUNdag tot een succes te laten zijn is dan ook zeker op zijn plaats.

Meer nieuws