Chauffeur voor het halen en brengen van ouderen met een geheugen of fysieke beperking (zie ook website www.boerenblij.nl).

Organisatie:Stichting Zorgboerderij BoerenBlij
Regio:
Vaardigheden:
Onderwerpen:
Omschrijving Organisatie:

Zorgboerderij BoerenBlij is een dagbesteding voor mensen die getroffen zijn door de ziekte van Alzheimer, Dementie, Parkinson en andere niet aangeboren hersenletsel of somatische aandoeningen.


Functie:Chauffeur voor het halen en brengen van ouderen met een geheugen of fysieke beperking (zie ook website www.boerenblij.nl).
Omschrijving Functie:Chauffeur voor het halen en brengen van ouderen met een geheugen of fysieke beperking (zie ook website http://www.boerenblij.nl/vervoer-2/).
Voorwaarden Vrijwilliger:Welke eisen stellen wij aan onze chauffeurs? Voor onze bezoeker begint een BoerenBlije-dag met u. Hij of zij wordt door u van huis opgehaald en naar BoerenBlij gebracht. En na een gezellige dag op BoerenBlij komt u samen met de andere chauffeurs weer naar BoerenBlij en brengt u de bezoekers weer netjes thuis. Als we kijken naar ons team van chauffeurs dan valt ons op dat de meeste chauffeurs 65+ zijn en dat zij het chauffeuren voor BoerenBlij als zeer prettig ervaren. Er is eigenlijk altijd gezelligheid in de auto's en op het erf van BoerenBlij. Maar mogelijk bent u nog geen 65 en heeft u tijd over om voor BoerenBlij te rijden. In elk geval verwachten wij van u dat u zich kunt verplaatsen in onze bezoekers. U heeft genoeg levenservaring en bent een veilige rijder.
Vacature ID:1664

Beschikbaarheid

In overleg

    Reageer op deze vacature