Ter uitbreiding van het team van de CultuurSalon verwelkomen wij graag gemotiveerde vrijwilligers om in een ongedwongen sfeer inspiratie op te doen en samen interactieve gesprekken te voeren.

Organisatie:Comfortzorg
Regio:
Vaardigheden:
Onderwerpen:
Omschrijving Organisatie:

Comfortzorg biedt Zorg en Ondersteuning in heel Friesland vanuit een sterk klantgerichte visie waarin de selectie van de juiste medewerker een grote rol speelt. In oktober 2013 is Comfortzorg gestart met een nieuwe vorm van groepsbegeleiding voor mensen met dementie op jonge leeftijd: Caffémed met locaties in Heerenveen en Oudeschoot.


Functie:Ter uitbreiding van het team van de CultuurSalon verwelkomen wij graag gemotiveerde vrijwilligers om in een ongedwongen sfeer inspiratie op te doen en samen interactieve gesprekken te voeren.
Omschrijving Functie:Jij levert als vrijwilliger een bijdrage om deze mensen een aangename dag te bezorgen, Affiniteit met mensen die geheugenprobleem ervaren. Daarnaast een goed inlevingsvermogen en een flexibele instelling
Voorwaarden Vrijwilliger:vrijwilligerscontract, en Verklaring omtrent gedrag ( deze word door ons aangevraagd en vergoed)
Vacature ID:1986

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Maandag---
Dinsdag---
Woensdag---
Donderdag---
Vrijdag--
Zaterdag---
Zondag---

    Reageer op deze vacature