Bij UNIS Flyers zoeken wij meerdere vrijwilligers die op verschillende onderdelen ingezet kunnen worden.

Organisatie:Supportersvereniging UNIS Flyers
Regio:
Vaardigheden:
Onderwerpen:
Omschrijving Organisatie:

Het op zoveel mogelijk manieren steunen van de UNIS Flyers en het behartigen van de belangen van de supporters van de UNIS Flyers, dat is waar wij voor staan. Wij verkopen merchandise en verzorgen het puckgooien, secondenspel en shirtverloting.


Functie:Wij zoeken meerdere vrijwilligers die op verschillende onderdelen ingezet kunnen worden.
Omschrijving Functie:Je hebt direct contact met de bezoekers in de ijshockeyhal. Je verkoopt merchandise of staat bij het puckgooien. Je kan ingezet worden bij de verkoop van lootjes, kortom bij alles wat wij rondom de wedstrijd verzorgen. Je gaat om met geld en producten. Ook het opzetten van een draaiboek en uitwerken van diverse 'functies'. Actualiseren van de website. Digitaliseren van plakboeken. Vrijwilliger tijdens de wedstrijden. Je hebt dan direct contact met de bezoekers in de ijshockeyhal. Je verkoopt merchandise of staat bij het puckgooien.
Voorwaarden Vrijwilliger:Tijdens het vrijwilligerswerk bieden wij ondersteuning en training. Wat wij vragen is representatief en communicatief vaardig zijn. Daarnaast worden er rekenvaardigheden vereist.
Vacature ID:2011

Beschikbaarheid

In overleg

    Reageer op deze vacature