Inspirerende Creatieve Maatjes het Odensehuis.

Organisatie:Odensehuis Heerenveen
Regio:
Vaardigheden:
Onderwerpen:
Omschrijving Organisatie:

Het Odensehuis is een gemoedelijk inloophuis, waar iedereen die met dementie te maken heeft welkom is: mensen met (beginnende) dementie, (klein)kinderen en andere naasten, buren en buurtbewoners. Respect, aandacht voor elkaar en gezelligheid zijn belangrijke aspecten in het Odensehuis Heerenveen. Bij het Odensehuis kunt u terecht voor een kop koffie of lunch, een activiteit, maar ook om bijvoorbeeld de krant te lezen of muziek te luisteren.


Functie:Inspirerende Creatieve Maatjes voor de bezoekers van het Odensehuis.
Omschrijving Functie:Bij ons kun jij jouw talenten inzetten? Verzorgen lunch, muziek maken of laten horen, bewegen, schilderen, verhaal vertellen of er gewoon zijn.
Voorwaarden Vrijwilliger:Je bent een gevoelsmens en hebt affiniteit met mensen met beginnende dementie. (ervaring is niet een vereiste) Eigen regie, respect en keuze vrijheid en een veilige omgeving voor de bezoekers staan voorop. Je kunt situaties en mensen goed inschatten en weet hoe je een ander blij kunt maken Als je bij ons komt. Krijg je de ruimte om te kijken en te ervaren of het wat voor je is en wat je zou kunnen doen. Wil je ondersteunend zijn of wil je graag je eigen talenten inzetten. Voel je welkom om dit te onderzoeken. Als je verder wilt, bieden we jou een training op maat aan.
Vacature ID:2209

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Maandag---
Dinsdag-
Woensdag---
Donderdag---
Vrijdag-
Zaterdag---
Zondag---

    Reageer op deze vacature