Voor onze peuteropvang op locatie Loevestein in Gorredijk zoeken we een vrijwilliger die de pedagogisch medewerker ondersteunt bij het opvangen, verzorgen en begeleiden van de kinderen.

Het uitvoeren van licht (lichamelijk) verzorgende en leefklimaat-bevorderende werkzaamheden, onder leiding van de pedagogisch medewerker

Organisatie:Kinderwoud kinderopvang
Regio:
Vaardigheden:
Onderwerpen:
Omschrijving Organisatie:

Kinderwoud biedt kinderopvang door heel Friesland
Kinderwoud Kinderopvang biedt verschillende vormen van kinderopvang aan. U kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang of gastouderopvang. Wij staan voor flexibiliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en pedagogische kwaliteit. Met deze waarden in combinatie met eerlijke communicatie en de expertise van onze medewerkers maken wij van ‘Elke dag een mooie dag!’.


Functie:Voor onze peuteropvang op locatie Loevestein in Gorredijk zoeken we een vrijwilliger die de pedagogisch medewerker ondersteunt bij het opvangen, verzorgen en begeleiden van de kinderen.
Omschrijving Functie:Het uitvoeren van licht (lichamelijk) verzorgende en leefklimaat-bevorderende werkzaamheden, onder leiding van de pedagogisch medewerker
Voorwaarden Vrijwilliger:Wat verwachten wij van jou? • MBO werk- en denkniveau 2, bij voorkeur in het bezit van een kindgerichte opleiding; • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Vacature ID:2220

Beschikbaarheid

OchtendMiddagAvond
Maandag---
Dinsdag--
Woensdag--
Donderdag--
Vrijdag--
Zaterdag---
Zondag---

    Reageer op deze vacature